Beroepsopleiding Vedische Astrologie

Vedische Astrologie is de wiskunde van de natuur en een volledige wetenschap van de tijdsplanning van het leven. Maar ze kan niet uit een boek worden geleerd. Een ervaren leraar is nodig om met de lantaarn in de hand voorop te lopen. Als je overweegt in de toekomst deze tak van de Vedische wijsheid zelf te beoefenen, is het volgen van de Opleiding Vedische Astrologie de aangewezen weg. De Vedische astrologie is een ideaal instrument om mensen spiritueel te begeleiden, hun bestemming te helpen formuleren en verder te adviseren op hun levenspad.

De werkwijze om de Beroepsopleiding Consultant Vedische Astrologie en andere Narada Kush Opleidingen te volgen is via Afstandsonderwijs (online). Voor alle Opleidingen geldt dat je in principe je eigen studietempo kunt bepalen en dat je persoonlijk door Narada wordt begeleid via email en Zoom.

Inhoud van de Opleiding

De opleiding bestaat uit de volgende onderdelen:

(Intake gesprek)

Basisopleiding  – 22 Lessen            Studiekosten Euro 1950, –

Muhurta            – 12 Lessen             Studiekosten Euro 950, –

In de Basisopleiding (ongeveer 1,5 jaar) ligt de nadruk op het leren interpreteren van de Vedische geboortekaart en wordt geoefend in het geven van (proef)consulten. De leerstof wordt elke keer heel systematisch aangeboden en uitgelegd. Na het uitwerken van de vragen en opdrachten door de student, en bespreking hiervan, wordt een nieuwe stap naar een volgende les gezet. Het boek van Narada ‘Vedische Astrologie & Tijdsplanning’ (ISBN 978-90-76389-09-7) dient als belangrijkste ondersteuning van de Opleiding. Zie Publicaties.

vedischeastrologieboek

Na de Basisopleiding te hebben gevolgd, kun je als Vedisch astroloog je eigen praktijk beginnnen. Het onderdeel Muhurta i(Deel II) is facultatief en gaat over het werken met de Vedische Maankalender (Patra of Panchanga), bijvoorbeeld om gunstige dagen of tijdstippen voor bepaalde activiteiten vast te stellen en cliënten daarover te adviseren.

De docent

Deze Opleiding wordt gegeven door Narada Kush, die zich meer dan 30 jaar heeft verdiept in de verschillende onderdelen van de Vedische wijsheid. Hij geniet in Nederland en internationaal bekendheid als leraar, consultant en schrijver op dit terrein.

 

Narada Kush

Referenties

’De opleiding heeft mij inzicht gegeven in mijn persoonlijkheid en hoe die in relatie staat tot alles en iedereen om mij heen. Ze heeft mij bewust gemaakt van mijn verantwoordelijkheid ten op zichte van de mensen en van de wereld om mij heen. Meer dan ooit begrijp ik het gezegde: een betere wereld begint bij jezelf.’ (Na succesvolle afronding van de opleiding)

’To teach is to touch a life forever. Dank je voor je geduld en liefdevolle manier van lesgeven. Ik kan met trots zeggen: I learned from the BEST!’ – M.P. te L.

‘De Opleiding heeft me inzicht gegeven in het zeer complexe maar complete systeem van Jyotish. Met behoud van mijn vrije wil kan ik het levenspad van mijzelf en anderen beter begrijpen en sturen daar waar nodig en mogelijk.’ J.S. te A. (2012)

De Opleiding heeft mij het volgende gebracht:

* Diepgaande kennis en inzicht in het leven en in de reden van ons bestaan als onderdeel van een groter geheel. Vertrouwen en zaken die ik doe en die passen in mijn levensmissie.

* Een dikke basis voor de moed om te werken als ‘kleine zelfstandige’ en alle zekerheden van een vast dienstverband los te kunnen laten.’

* En bovenal: veel verwondering! B.T. te W. (2012)

‘De Opleiding heeft me inzicht gegeven in mijn eigen leven en functioneren. Het is goed om op je levenspad te handelen in overeenstemming met je geboortekaart en dus met de kosmos. Verder biedt de Opleiding mij de mogelijkheid om andere mensen inzicht in hun leven te geven.’ Th. v D. (2012)

Aanmelding

Vooraf aan deze studie kan een overzicht van het studieprogramma en een concept-overeenkomst worden toegestuurd, die inzicht geeft in de werkwijze, duur en kosten van de opleiding. Een intake-gesprek vooraf (online) en/of consult Vedische Astrologie is vereist om deze studie te kunnen volgen.

Aanmelden