In mijn zoektocht naar gezondheid en geluk heb ik veel afslagen genomen. Het begon bij veel krachttraining met daarbij passende voeding. Daarna een studie Voeding en Di√ętetiek in combinatie met diverse opleidingen tot Personal Trainer. Extreme manieren van trainen en eten kwamen voorbij. Met als hoogtepunt anderhalf jaar lang volledig rauw en veganistisch gegeten te hebben. Dit proces heeft zich afgespeeld tussen mijn 16e en 30e levensjaren. Om jullie een beeld te geven dat het niet makkelijk is om erachter te komen wat nou echt een gezonde leefstijl is. Zeker als je hier niet dagelijks mee bezig bent.

Alle losse gezondheidselementen die ik heb toegepast in mijn leven, leverden ieder op zijn manier wel wat op. Maar nooit kreeg ik het gevoel dat ik me echt gezond kon noemen, laat staan gelukkig. Want het is erg lastig om een continu staat van geluk te ervaren in een lichaam wat uit balans is. Na al die jaren zoeken met het vertrouwen dat ik het zou vinden, kwam de Veda op mijn pad. Dit veranderde mijn leven. Eindelijk diep gegronde kennis over het leven.

Ayurveda, de gezondheidsleer van de Veda leert ons dat alles met elkaar verbonden is. Wat mij een ongelofelijk inzicht gaf in deze totale gezondheidsbenadering. Bewegen (yoga), voeding, massage, meditatie, inzicht in je lichaamstype en jouw unieke pad zorgen allen afzonderlijk voor een stap in de goede richting. Combineer je dit met elkaar mag je spreken over een complete transitie van jouw lichaam en je mind. De stap naar gezondheid en geluk. Daarom Inner-Transition!

Inner-Transition is een systeem waarmee jij geluk in zijn complete vorm kunt gaan ervaren. Geluk wat niet gebaseerd is op externe ontwikkelingen, maar in iedere cel van jouw lichaam ontwaakt. Het wordt aangeboden in een uitgebreid programma waar diepgaande kennis, trainingen, behandelingen en thuisroutines de belangrijkste aspecten zijn. Er vindt groei plaats in de manier waarop jij je leven waarneemt en ervaart. Het doel van dit programma is dat jij via dit krachtige proces het hoogste potentieel in jezelf gaat ontdekken.

Met het hoogste potentieel in jezelf, bedoelen we jouw systeem als geheel. Volgens de Veda bestaan wij mensen uit drie onderdelen; je lichaam, mind en ziel (je bron). Door jezelf diepgaand te herstellen en ontwikkelen keer je terug bij jouw bron. De bron waar jouw unieke kwaliteiten en mogelijkheden liggen opgeslagen. Deze kunnen in de loop der jaren verzwakt en minder zichtbaar zijn geworden. Waardoor jij je glans en vertrouwen bent verloren en wellicht nog maar een schim van jezelf bent. Wanneer jij in staat bent om via Inner-Transition terug te keren bij je bron, krijg je weer maximaal geloof in jezelf, je leven krijgt meer diepgang en geluk is vanzelfsprekend.

Geluk is niet meer afhankelijk van toeval of externe gebeurtenissen. Jij bepaalt zelf de mate van jouw geluk.

TED

Voor informatie en aanmelding: www.vediclifecenter.nl
Ted van Lokven ted@vediclifecenter.nl; tel. 06-13284963

Blogs