Voel jij je niet prettig in een drukke sportschool? Is de motivatie vaak na 1-2 maanden weg omdat je er geen plezier in hebt? Wij bieden een manier van bewegen waar plezier en resultaat samengaan. Kom lekker alleen sporten, met een vriend/vriendin of je partner. We stellen een programma op die is afgestemd op jouw doel en je unieke lichaam.

Train jij liever in de buitenlucht? Rondom ons centrum ligt een geweldig natuurgebied. Een intensieve bootcamp, bokstraining of krachttraining komt daar met de aankomende lente prima tot zijn recht!

De trainingen zijn gericht op spieropbouw – behoud. Het belang van goed ontwikkelde spieren is essentieel met het oog op vetverbranding en flexibiliteit. Maar wist je ook dat onverwerkte emoties liggen opgeslagen in je spieren en overige weefsels? Door middel van krachttraining blijven je spieren en weefsels in een optimale staat.

Je lichaam ziet er gevormd uit, je vetverbranding en flexibiliteit blijft in tact en je emoties worden makkelijker verwerkt. Daarbij zorgt de variatie in de trainingen op conditioneel vlak ervoor dat je cardiovasculaire systeem onderhouden wordt.

TED

Voor informatie en aanmelding: www.verdiclifecenter.nl
Ted van Lokven ted@vediclifecenter.nl; tel. 06-13284963

Blogs