In mijn jeugd hield ik me niet met astrologie bezig, ze had gewoon niet mijn belangstelling. In 1980 ging ik als meditatie-leraar fulltime in de organisatie van Maharishi werken en bleef dat twintig jaar met veel plezier doen. Op zekere dag begon Maharishi over de Vedische astrologie te spreken. Hij had deskundigen uit India uitgenodigd om over dit nieuwe kennisgebied van gedachten te wisselen en de kennis in structuur te brengen. En dat allemaal op basis van de oude Vedische geschriften hierover. Het raakte meteen mijn ziel en mijn hart riep: dit ga ik mij eigen maken! In 1993 volgde ik de Vedische Astrologie Leraren Opleiding in Zwitserland en daarna kon ik aan de slag. Eerst nog een beetje aarzelend, maar steeds meer mensen wilden graag een consult. Vanaf de eeuwwisseling reisde ik nog veel en in alle landen waar ik kwam, bleek de belangstelling er meteen. Sindsdien is de Vedische Astrologie een onverbrekelijk deel van mijn leven geworden. Ik durf rustig te zeggen dat het nu in mijn genen zit en ze is onderdeel van mijn dagelijkse praktijk als meditatie leraar, consultant en schrijver.

Wat er zo bijzonder is aan de Vedische astrologie? Ten eerste komt ze (net als ayurveda, yoga etc.) rechtstreeks uit de oude traditie van Vedische wijsheid. Ten tweede is ze een heel overzichtelijk, holistisch instrument om alles wat met jou te maken heeft in een oogopslag te duiden. Een consult bestaat globaal uit drie onderdelen:

1. De Vedische geboortekaart
2. De levensperioden
3. De astrologische remedies en adviezen

Dit biedt mogelijkheden om een diep inzicht te verkrijgen wie en wat wij zijn, in welke fase van ons leven we ons bevinden en hoe we mogelijke obstakels in ons leven kunnen neutraliseren en weer in balans brengen. Vedische astrologie is tegelijkertijd levensagenda, wegwijzer en spirituele gids en daarom een perfect instrument om kennis mee te maken.

NARADA

Voor informatie en aanmelding: www.vediclifecenter.nl  narada@vediclifecenter.nl

Consult aanvragen

Blogs