Inkijkexemplaar

Reacties op het boek Vedisch Leven

Dit prachtige boek  is zeer toegankelijk en open geschreven en daarbij interesseren me alle onderwerpen die aan bod komen. Het is een ware smulbijbel voor mij. Ik ben heel blij dat ik het in huis heb en ben dankbaar dat het nu op mijn pad komt. In Vedisch Leven wordt vanuit een oude traditie alles gecomprimeerd waar ik jaren naar op zoek ben geweest en ook verschillende cursussen in heb gedaan. Het is een prachtig geheel en geeft een duidelijke richting, gericht op een leven vanuit rust.…Ik vind het verder heel fijn omdat er zoveel praktische tips en richtlijnen worden aangegeven.

T.B. te H.

Het boek Vedisch Leven is bijzonder omvattend en helder geschreven. De fascinatie van de auteur voor het schrijven en de kennis komt voelbaar en herkenbaar over. Daarom is het meer een naslagwerk dan een boek dat je in één adem uitleest. Het hoofdstuk over vedische wetenschap versus westerse wetenschap trof me meteen. De schrijver biedt de lezer veel waardevolle handreikingen en inzichten met dit compendium van Vedisch weten en Vedisch leven.

P.R. te L.

Je boek maakt veel bij me los, de nodige gevechten dus en tranen die opwellen, het is hard werken voor me en de transformatie die daardoor in werking wordt gezet. Ik ga het boek met nog velen delen en uitdragen naar de wereld om me heen.

Y.V. te W.

Ik vind je boek geweldig, je schrijft leuk en heel praktisch…. het inspireert me daarom nu al om ermee aan de slag te gaan.

M.H. te L.

Met heel veel plezier heb ik het meer dan 600 pagina’s tellende, recentelijk gepubliceerde, boek van Narada Kush gelezen en daarna met nog meer plezier zitten lezen en herlezen.

H.K. te DH

Graag maak ik een groot compliment voor je boek Vedisch Leven. Lees er met groot plezier in, geeft duidelijkheid en ook de eenvoud die mooi beschreven is om deze weg te gaan. Dank daarvoor. Ga verder lezen omdat het diep raakt in mij.

A.A. te N.

Uw boek vind ik heel leerzaam en interesseert me ten voeten uit. Ik pas nu al dingen toe voor wat betreft mijn leefstijl. Ik vind er eindelijk zwart op wit de puzzelstukjes waar ik naar op zoek was. Ik blijf er daarom mee bezig aangezien ik het tevens bestudeer en eruit leer.

B.T. te L.

“Vedisch Leven” is een heel interessant boek, ik heb daardoor meer inzicht gekregen in hoe ons lichaam werkt en in het ayurvedische gedeelte, op welke manieren we ziektes kunnen voorkomen. Een aantal tips heb ik al in gebruik genomen.

L.A. te DH

Ik gebruik het boek ’Vedisch Leven’ regelmatig als naslagwerk en wil het ook gaan gebruiken in mijn werk, om stukken tekst er uit te lichten en deze te voorzien van ‘zelftestvragen’.

Prof. W.D. te F.

Wat een fijn boek, dat mooie Blauwe Boek. In het begin heb ik in allerlei hoofdstukken gesnuffeld en nu ben ik al een stuk op weg de volgorde van het boek aan te houden. Ik lees het richting het oosten, haha. Ik leer uit het boek en zoals u het schrijft is het voor mij makkelijk te onthouden, heel fijn! Soms is het ook confronterend zoals wat ik las over menstruatie en latere problemen die er (kunnen) ontstaan.

T.