Heb jij ook regelmatig het gevoel dat je geen controle hebt over jezelf? Je gezondheid is niet in balans en geluk lijkt je steeds door de vingers te glippen?Inner-Transition is een compleet programma waarmee jij jezelf beter leert kennen. Je gaat begrijpen hoe je lichaam als geheel werkt en hoe je het op de best mogelijke manier kunt onderhouden.Inner-Transition is een speciaal programma gericht op gezondheid, balans, inzicht en geluk en wordt geheel afgestemd op jouw persoonlijke situatie. De duur van het programma bedraagt 4 tot 8 weken, afhankelijk van jouw tijd en mogelijkheden.

Uit welke onderdelen kan jouw programma bestaan?
Ayurvedische diagnose
Ayurvedisch voedingsadvies
Yoga
Marma Massage
Personal Training
Vedische Astrologie
Vedische Meditatie

Je bent veel meer dan het lichaam alleen. Inner-Transition geeft jou een dieper inzicht in je lichaam en je mind, waardoor je accepteert en inziet wie je echt bent. Je komt in een staat van zijn, waar het voelt als thuiskomen. Een staat waar je originele en oneindige bewustzijn zich openbaart.Jij bent puur bewustzijn.
Wil jij meer rust en geluk gaan ervaren? Dieper bij je bron komen is de sleutel. Inner-Transition leert jou je lichaam en je mind in balans te brengen. Balans tussen deze twee geeft je de mogelijkheid terug te keren bij je bron.Vanuit de bron maak jij keuzes die echt bij je passen. Jij bepaalt de richting van jouw leven!

Inner-Transition is ontwikkeld door Ted en Narada

De Veda is een complete leer over het leven. Waar wij al jaren naar op zoek waren is een compleet programma om gezondheid en geluk bij de mens te laten ontstaan. Inner-Transition heeft alles in zich om ervoor te zorgen dat jij dit voor jezelf kunt realiseren.Is dit jouw moment?
Meer informatie hierover bij Ted van Lokven, ted@vediclifecenter.nl

Blogs